2012. április 4., szerda

Díjat kaptam!


Ezt a "Köszönöm, hogy mindig van egy kedves megjegyzésed" díjat Alexa Christitől, a nemvagyokmesterszakacs.blogspot.com blog szerkesztőjétől kaptam, akinél mindig szívesen böngészek újabb receptek után kutatva és igyekszem tetszésemet kommentekben is kifejezésre juttatni. Köszönöm neki a díjat! (nagyon tetszik a díj szövege alatti kép: kiültek a vénasszonyok a ...zöld szófára és talán zöld teát:) szürcsölgetve megbeszélik, hogy ma mit főznek ebédre az unokáknak és elújságolják, hogy melyik kedvenc gasztro oldalukon találták a mai ebéd receptjét, ahol egy kommentben kifejezték örömüket a fantasztikus recpet szerzőjének is és... csacsognak, csacsognak...irígylem őket, nekem erre általában nincs időm, ezért várom szeretettel a kommenteket, csacsogásokat saját blogomon:))

Ahogy díjazóm saját oldalán írja, valóban a legnagyszerűbb érzés megjegyzéseket kapni, visszajelzéseket arról, hogy a szívünk-lelkünk beleadásával készült és fényképezett ételek mennyire tetszenek azoknak a Kedves Olvasóknak, akiknek szerkesztjük gasztro oldalainkat. Amikor megnyitom blogom irányítópultját, szemeim rögtön a "moderálásra váró megjegyzések" menüpontot keresik és egyből felcsillannak, ha ott nem egy üres mezőt látnak. Szám azonnal mosolyra húzódik és boldogan olvasom kedves hozzászólásaitokat, amiket ezúton is köszönök. Tényleg szívet melengető érzés:) 

Zöldfülű bloggerként (most leszek 2 hónapos) nekik szeretném továbbadni ezt a díjat, megköszönve eddigi kedves szavaikat (remélem nem tiltja a szabály, hogy olyan bloggernek adjam tovább, aki egyszer már talán díjazott volt ebben a kategóriában...):


...és folytatni szeretném a sort még további három blogtársammal, akik kedves szavaikkal ugyancsak mosolyt csaltak arcomra:

HajniZolinak a sarokkonyha.blogspot.com oldal,
Gabriellának a gabicsek.blogspot.com oldal és
Chef Vikinek a thechefviki.blogspot.com oldal szerkesztőjének.

Mindenkinek további jó kommentelést és sütés-főzést kívánok:)


8 megjegyzés:

  1. Tőlem is kapsz most egy díjat:) Részletek az oldalamon:)

    További szép napot!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen a kedvességedet :-)) Még sok-sok szívmelengető kommentet és klassz posztokat kívánok :-)

    VálaszTörlés
  3. De drága vagy! Nagyon köszönöm :)És én is sok pozitív kommentet kívánok :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szépen köszönöm, kedves vagy hogy gondoltál rám :)
    Szép napot!

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm szépen, hogy rám is gondoltál, nagyon kedves vagy! Nemrég megkaptam ezt a díjat, belinkellek mindenképpen oda. :)
    További jó sütést-főzést kívánok Neked és sok-sok megmosolyogtató kommentet! :)

    VálaszTörlés
  6. Szeretek Hozzád betérni, még a padon ülős zöldteázást is el tudom képzelni, én is fontosnak tartom a "csacsogást", hozzászólást a blogokon, ha már benéz valaki, hagyjon egy rövid üzenetet, hogy itt járt :) Nagyon szépen köszönöm Neked a díjat, sőt, díjakat!!!! Hajrá kézilabda és forever Edda :D! Nem vagyok lelkes a díj továbbításában, előre elnézést kérek, díjazás helyett inkább a kommenteket kedvelem. Mostanában nem tudom, lesz-e rá időm...

    VálaszTörlés
  7. Teljesen egyetértek veled, valóban szívet melengető érzés! Sajnos idő szűkében sokszor csak benézek, megjegyzésre már nincs idő, ezért külön is köszönöm, hogy engem is díjaztál! :)

    VálaszTörlés