2013. augusztus 14., szerda

Bundázott alma


Finom desszert vagy kiváló köret? Szerintem mindkettő! Egy zöldséges-sajtos rizottóval töltött karaj mellé készítettem, de maradt egy pár darab a délutáni nasinak is. Mindkét szerepben nagyon jól teljesített ez az egyszerű kis bundázott alma. Ha desszertnek készítjük, akkor tálaljunk mellé finom házi tejszínhabot, esetleg egy kis vanília fagyival megtoldva. De ezek nélkül is nagyon finom! Alma helyett körtét is bundázhatunk vagy esetleg nagyobb méretű szilvát is, így új megvilágításba kerül a hagyományos szilvás gombóc...

Az elkészítési módot itt találjátok.

10 megjegyzés:

  1. Óóó... nagymamám csinálta a bundásalmát desszertként nekünk :) Lekvárral isteni! :)

    VálaszTörlés
  2. ez a recepted nagyon tetszik, köszi. A használt olajjal mit szoktál csinálni? Mindenkinek ajánlom a figyelmébe, itt gyűjtik, és még nyerni is lehet vele megéri

    VálaszTörlés
  3. Merre jársz Tünde, minden rendben felétek? Remélem igen és csak az új munka miatt nem blogolsz. :)

    VálaszTörlés
  4. Látom, Zsuzsa is érdeklődik, hiányolunk! :) Ugye, minden rendben? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sokszor eszembe jutsz, miért ez a nagy csend? Minden rendben, ugye? :)

      Törlés
  5. Szia Tünde, én is érdeklődni jöttem, hová tűntél? Hiányolunk :)

    VálaszTörlés
  6. 3 hónapja volt az utolsó bejegyzésed, azóta semmi jel. Remélem nincs semmi gond, csak foglalt vagy! :)

    VálaszTörlés
  7. Én is hiányolom már a bejegyzéseidet, remélem "csak" elfoglalt vagy :)

    VálaszTörlés
  8. Sziasztok! Én is gyakran megnézem, hogy van-e új bejegyzés, nagyon szeretem ezt a blogot. remélem minden rendben!
    Rita

    VálaszTörlés
  9. Időnként még mindig be-benézek a blogodra, hátha választ kapunk a kérdéseinkre...

    VálaszTörlés