Most őszibarackkal, a gyerekek kívánsága szerint. Ugyanúgy készítettem, mint az előző krémtúrós szeletet, annyi különbséggel, hogy a túrót most nem pürésítettem a botmixerrel. Az elkészített krémtúróba most apróra vágott őszibarack került, a sütemény tetejét pedig szintén őszibarack díszítette (vékony cikkekre vágva).
Most idő hiányában nem tudom még egyszer leírni az elkészítés menetét. Erről itt, az előző krémtúrós szelet bejegyzésnél olvashattok.
TIPP: a darált kekszes alapot lehet kicsit vastagabbra készíteni. Ebben az esetben kb. 10 dkg-mal több darált kekszet kell felhasználni és ennek arányában szükséges emelni a további hozzávalók mennyiségét.
Most idő hiányában nem tudom még egyszer leírni az elkészítés menetét. Erről itt, az előző krémtúrós szelet bejegyzésnél olvashattok.
TIPP: a darált kekszes alapot lehet kicsit vastagabbra készíteni. Ebben az esetben kb. 10 dkg-mal több darált kekszet kell felhasználni és ennek arányában szükséges emelni a további hozzávalók mennyiségét.
Nagyon guszta és ebben a melegben pont jó hogy sütőt be se kell kapcsolni:)
VálaszTörlésAnnyi finomságot felteszel nap, mint nap, hogy csak kapkodom a fejemet... (de lehet, ezt már írtam neked, viszont tényleg csak ámulok és bámulok, hogy van energiád és kedved ennyi finomat készíteni:))
VálaszTörlés