Az idei karácsonyi menü bejegyzésben említettem ezt a finom élelt, amelyhez most a képet is prezentálom. Pulykamell helyett végül csirkemellel készült (lehet, hogy finomabb is volt így, bár ez ízlés dolga, én a pulykamellet is és a csirkemellet is szeretem, a gyerkőcök inkább az utóbbira szavaznak, ezért olyan jóízűen fogyasztották ezt a fogást, hogy a többi vendégnek alig maradt...szégyen ide vagy oda, úgy kellett rájuk szólnom, hogy másnak is hagyjanak már...bizony nagy utat tettünk meg a rántott szelet imádattól a fehérboros-tejfölös-aszalt gyümölcsös csirkemellig!...) A köret főtt rizs volt hozzá. Érdemes kipróbálni az ünnepek után is. A gyomrot nem megterhelő ételről van szó, ami így ünnepek után azért nem utolsó szempont. A fehérboros-tejfölös szaftot pedig - amennyiben marad - nyugodtan tunkoljuk ki egy szelet kenyérrel...mennyei...:)
Recept itt
Jól néz ki nagyon a tálban!
VálaszTörlésA csirke nálunk is menőbb. Az igaz, hogy hamarabb is elkészül, de omlósabb is mint a pulyka.