2012. február 13., hétfő

első bejegyzés

Imádom az ételeket, imádok főzni, kutatom az újabb és újabb recepteket már 6 éve, de nagycsaládosként kevés pénzből kell szenvedélyemnek hódolni. Ez azonban nem leküzdhetetlen akadály, inkább kihívás! Egy ügyes háziasszony kevés pénzből gazdálkodva is tud finom és változatos ételeket készíteni, amivel mosolyt csalhat gyermekei és férje arcára.

A recepteket évek óta gyűjtöm TV-s műsorokból, újságokból, szakácskönyvekből, internetes oldalakról. Sajnos nem minden receptnél írtam fel a forrást, de ahol igen, ott természetesen közlöm.

A mindennapi főzés során gyakran hívom a konyhába gyermekeimet, akik imádnak kuktáskodni, így amellet hogy finomat főzünk, hasznosan töltjük el az időt együtt. Jó az örömöt látni az arcukon egy együtt elkészített, jól sikerült étel után, pláne milyen jó apának elújságolni a zöldségszeletelés trükkjeit vagy az ízesítés rejtelmeit és milyen jó apától bezsebelni az elismeréseket!

Aki a fentebb írtak után kedvet érez a főzéshez, tartson velem hétről hétre, ismerjen meg új recepteket, egy hétre összeállított menüket, amiket kevés pénzből fogunk az asztalra varázsolni. Az általam leírt árak azt jelentik, hogy én aznap ennyi pénzből tudtam kihozni az ételt, de lehetnek nálam ügyesebb háziasszonyok is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése